Tentang kita

Syarikat ini telah dimulakan sebagai sebuah rumah perniagaan kecil di Mumbai Selatan. Sifat utama perniagaan adalah pengeksport dan pembekal untuk semua jenis Kompresor Udara dan Penyejukbekuan, Alat Pemampat dan Bahagian Pemampat yang Dihasilkan semula.

Selama bertahun-tahun, syarikat ini berkembang pesat dari segi kepakaran dan kualiti. Alfa Om International (AOI) menetapkan unit pembuatannya sendiri untuk memenuhi standard kualiti pasaran Antarabangsa yang menuntut.

Alfa Om International dikendalikan dan diawasi oleh Mr. Vipul Parmar, seorang yang berkebolehan dan berkelayakan secara teknikal. Syarikat telah membentuk Visi untuk mengekalkan standard kualiti dan menyebarkan sayap AOI ke seluruh dunia.

Kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kepada pelanggan kami yang telah menunjukkan kepercayaan dan kepercayaan kepada syarikat kami. Kami memberi jaminan kepada anda bahawa kami akan sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik sekarang dan akan datang.
VISI KAMI

Lebih daripada Visi, kita mempunyai MATLAMAT. Matlamat untuk mencapai standard kualiti tertinggi dan memberikan alat ganti pemampat berkualiti tinggi dengan harga yang bersaing.

Kami ingin memberikan pelanggan pengalaman yang optimum dari pengalaman kami dalam bidang alat ganti pemampat.

Dalam waktu dekat, kami berharap dapat menuai benih berkualiti yang telah kami tanam selama ini dan berhasrat untuk meningkatkan kualiti pengeluaran semua produk kami.

Apa yang boleh kami lakukan untuk anda!

Alfaom Compressor Spares
Typically replies within an hour

Alfaom Compressor Spares
We are online! Need a quick quote about a specific compressor spare you are looking for?
12:59:28 PM